El PSC proposa que el CAP del Passeig de Barcelona d’Olot torni a oferir servei d’urgències

El PSC d’Olot ha presentat les seves propostes per fer d’Olot una ciutat per a les persones. Asseguren que aquesta és la seva prioritat per fer una ciutat amable on tothom tingui les mateixes oportunitats. Per a aconseguir-ho posaran l’accent en els serveis a les persones.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “Si realment volem una ciutat educadora, una ciutat on hi hagi una bona convivència l’Ajuntament ha de posar les bases perquè aquesta infraestrucutra que ha de tenir la ciutat, funcioni”

Per millorar els serveis a les persones,  en l’àmbit sanitari proposen que el CAP d’Olot torni a oferir servei d’urgències com ja s’havia fet.

Toni Agustí, número 9 llista PSC Olot: “Un centre d’atenció continuada al centre d’atenció primària que doni servei a les nits, els caps de setmana i els dies festius, tal com es fa en altres zones de la nostra demarcació o altres ciutats”

Encara en l’àmbit sanitari i a l’espera de la nova construcció del CAP de Sant Miquel, aposten per llogar un local més gran on es pugui ampliar provisionalment el servei que s’ofereix des d’aquest centre mèdic.

Pel que fa a altres accions proposen fer plataforma única al Barri Vell i a Sant Roc, per facilitar la mobilitat. També millorar la senyalització dels passos de vianants i connectar els trams dispersos de bici carrils de la ciutat, fent que arribi als centres escolars.

Marina Alegre, número 3 llista PSC Olot: “fer arribar els carrils bici als col·legis i als instituts perquè els alumnes puguin arribar-hi amb bici,  per ells mateixos, sense la necessitat d’agafar cotxe ni moto”

Entre altres, també proposen la creació de zones d’aparcament gratuït a l’entorn del centre per facilitar la mobilitat a peu del Núcli Antic.

Deixa un comentari