Genís Grau lidera el rànquing de la Copa d’Europa de Triatló a falta de dues proves per a la seva finalització

Els resultats de Genís Grau aquest 2019 estan essent espectaculars. Si bé ja havia guanyat competicions destacades en anys anteriors, és enguany on es veu l’explosió esportiva del triatleta de Castellfollit de la Roca. Després de la seva victòria a Sines (Portugal) el passat cap de setmana, Grau lidera la Copa d’Europa de l’especialitat.

Genís Grau, triatleta: “Porto molts anys al triatló, i mai m’havia trobat amb aquesta situació, i això m’està obrint moltes portes.”

Els resultats de Genís Grau permeten que hagi assegurat la seva participació a les Copes del Món de Banyoles, al setembre, i de Cagliari, Sardenya, aquest mateix dissabte. També haurà de defensar la seva primera posició en les dues proves que queden de la Copa d’Europa, a Bèlgica i Hongria, on espera ocupar alguna de les primeres places.

Genís Grau, triatleta: “Tres primers és molt difícil, perquè la gran final val el doble de punts, i ho has de fer molt bé a la última prova del campionat. Intentaré acabar entre els cinc primers de la Copa.”

De moment aquest dissabte l’espera una prova d’alt nivell, on Grau competirà al costat de l’anglès Alistair Brownlee, guanyador de l’or als darrers Jocs Olímpics de Rio i que torna a la distància després d’una lesió de llarga durada, per a provar-se de cara a aspirar al seu tercer or olímpic a Tokio 2020.

x