Joan Espona s’acomiada de la presidència del Consell Comarcal de la Garrotxa després de 13 anys al càrrec

Ple de comiats el d’aquest dimecres al Consell Comarcal de la Garrotxa, que va acabar amb aplaudiments. Més enllà dels punts de tràmit aprovats, la darrera sessió d’aquest mandat abans de les eleccions municipals va servir per fer balanç, especialment per part del seu president, Joan Espona, que deixa el càrrec després de 22 anys a la corporació i 13 al capdavant.

Espona va dir sentir-se orgullós de la feina feta malgrat la crisi econòmica i va agraïr la dedicació de les persones que l’han acompanyat durant aquests anys.

Joan Espona, President del Consell Comarcal de la Garrotxa: Per mi ha set molt enriquidor. Possiblement alguns esteu en llistes que ja no sortireu, espero que hagueu gaudit tant com jo del meu pas per la política.

Tots els grups també van reconèixer la tasca del president, que va respondre als partits de l’oposició fent referència però a alguns dels projectes que han quedat sobre la taula, com la depuradora de l’Alt Fluvià o la Planta de Triatge.

Joan Espona, President del Consell Comarcal de la Garrotxa: Vaig dir fa dos mesos que faria una roda de premsa sobre la planta el 2 de juny i ara ho ratifico.

A l’espera de concretar la configuració del Consell Comarcal després de les eleccions municipals, aquest dimecres van finalitzar la seva etapa a l’ens diversos consellers. Entre ells Joan Casas, alcalde de Sant Feliu de Pallerols, que concorre com a independent a les municipals i previsiblement no obtindrà representació en el proper mandat.

 

 

Deixa un comentari