L’alcalde de Sant Jaume de Llierca veu “gairebé impossible” la instal·lació de la planta de triatge al Polígon de Poliger

L’actual alcalde, Jordi Cargol, que enguany encapçala la candidatura de Junts per Catalunya al poble, va ser ahir a Olot Televisió per explicar les propostes de la seva canidatura de cares al proper mandat. Cargol va fixar com a prioritat la construcció del nou Centre Social. El seu programa, en canvi, no preveu res en relació a l’anunciada construcció de la planta de triatge comarcal al polígon de Poliger. Cargol ha explicat que l’actual equip de govern dona suport a la demanda de l’empresa Tavil per ampliar les seves instal·lacions, la qual cosa faria inviable la construcció de la planta.


Cargol creu que les explicacions sobre el futur de la planta s’han de fer des del Consell Comarcal i la Generalitat. Caldrà esperar, perquè el president del Consell Comarcal, Joan Espona, no anunciarà el futur de la planta de triatge fins a principis de juny. Però el candidat a la reelecció a Sant Jaume, Jordi Cargol, assegura que la construcció en aquest polígon industrial és altament improbable i inviable amb les pretensions de l’empresa, a qui fan costat. És per això que la seva candidatura no hi ha dedicat ni un punt en el seu programa electoral.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “Segurament que a nivell de Consell o a nivell de la Generalitat s’explicarà quina proposta hi ha. Nosaltres ho veiem gairebé impossible. No hi ha res impossible, i menys en política, però sí que les circumstàncies actuals del municipi fan que no hi hagi sòl industrial per fer una planta de triatge. Aquest era el compromís i el conveni que en el seu moment havíem assumit amb el Consell Comarcal però les circumstàncies han fet que una empresa privada hagi demanat ocupar el 100% del sòl industrial que tenim. Evidentment ens hem posat al costat de l’empresa i en aquests moments no hi ha possibilitats de poder-hi posar una planta amb les característiques que es volia posar en un primer moment”.

Deixa un comentari