L’alcalde d’Olot i els regidors que no repetiran s’acomiaden en l’últim ple del mandat a l’Ajuntament

Avui, prop de les 8 del matí, s’ha celebrat un ple extraordinari a l’Ajuntament d’Olot, l’últim amb punts de l’odre del dia d’aquest mandat. El proper ja serà el de l’aprovació de l’última acta.

Els punts a aprovació han girat entorn la convalidació de preus públics i la cessió del terreny per a la construcció del nou consultori del barri de Sant Miquel, a més de donar comptes. Els punts s’han resolt ràpidament. Posteriorment, la sessió s’ha convertit en el comiat oficial de l’alcalde i dels regidors que no repeteixen a les llistes o ho fan en posicions que fan improbable la seva representació. De Josep Maria Corominas, els regidors n’han destacat el seu tarannà constructiu per afrontar qualsevol situació. L’encara batlle ha agraït a tots els veïns haver-li permès encapçalar l’ajuntament de la ciutat.

A la sessió també hi ha hagut temps per a valoracions personals sobre la tasca com a regidor a l’ajuntament. El ple de l’Ajuntament d’Olot ha acabat amb aplaudiments, fent un parèntesi en el protocol, i amb una fotografia de l’equip de govern i tots els regidors amb representació al ple.