Les principals propostes d’empresa i ocupació d’ERC d’Olot se situen a l’antic Hospital Sant Jaume

L’antic Hospital Sant Jaume ha centrat avui les propostes d’Esquerra Republicana d’Olot. Volen convertir-lo en un espai jove, emprenedor i d’ocupació. Per això, en primer lloc, treballaran per habilitar-hi una residència d’estudiants.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Necessitem estudiants que vinguin a Olot, necessitem estudiants que es quedin a Olot i per tant necessitem estudiants que durant la setmana visquin en una residència i que tinguin la oportunitat d’estudiar i viure a la nostra ciutat”

Per a Esquerra Olot l’edifici de l’antic hospital Sant Jaume també ha de servir per ubicar-hi una empresa de logística, lligada al comerç local, que permeti competir amb els grans venedors per internet portant mercaderies de proximitat.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Que pugui portar compres amb un temps rècord a les cases dels olotins i olotines. La situarem aquí al costat de la Plaça Mercat, però també volem que doni ús a tots aquells comerços de proximitat, al petit comerç d’Olot”

La proposta dels republicans és que l’edifici també sigui el lloc des d’on treballar amb tots els actors implicats en qualsevol programa d’ocupació. Per això proposen que traslladar-hi Dinàmig, així com crear-hi una Mesa Local d’Ocupació i l’espai ‘Olot Actiu’.

Yolanda Suescun, número 3 llista ERC Olot: “Fomentarem programes d’emprenedoria que donin resposta directa a les necessitats que tenim. No només al sector industrial sinó que també hem de fomentar i ajudar a tota aquella emprenedoria que afecti el comerç i els serveis”

Finalment pel que fa a les propostes d’emprenedoria i ocupació, ERC impulsarà mesures per prevenir el frau fiscal. La recaptació es destinarà a fer programes d’àmbit social i a fomentar el lloguer social.

x