Neix la Penya Madridista d’Olot i Comarca i farà el seu primer acte oficial el 25 de maig amb un dinar amb la ‘Tretzena’

El Real Madrid ja té la seva Penya a la Garrotxa. És la Penya Madridista d’Olot i Comarca, una entitat que agrupa a 150 socis i que neix per aglutinar els aficionats garrotxins del club blanc. El proper 25 de maig s’inaugurarà la penya de forma oficial.

L’afició del Real Madrid a la Garrotxa és nombrosa, però fins ara no disposava d’un espai que agrupés a tots els seus aficionats. Ara neix aquest punt de trobada: és la Penya Madridista d’Olot i Comarca, i ja té 150 socis. La prioritat de l’entitat és centrar-se en l’esport, sense que cap assumpte obri diferències entre els madridistes.

Miquel Costa, president de la Penya Madridista d’Olot i Comarca: “És única i exclusivament una penya de futbol: aquí no val la política, ni la religió, ni els debats sobre temes socials més enllà de tot el que afecti al futbol i a l’afició al Real Madrid.”

Tot i que encara no tenen local social, la penya espera ser un espai on els aficionats gaudeixin dels èxits del club blanc, i es recolzin en els mals moments: precisament, l’entitat neix en una de les temporades més nefastes del Madrid.

Miquel Costa, president de la Penya Madridista d’Olot i Comarca: “Aquest any té més mèrit muntar la penya, perquè després del desastre de temporada que hem fet: amb la venta de Cristiano, que tapava les carències de la plantilla, s’ha demostrat que l’equip era un desastre.”

Després de diversos mesos en tràmits administratius, el naixement oficial de la Penya Madridista d’Olot i Comarca tindrà lloc el proper 25 de maig amb un acte al Restaurant la Deu, a les dues del migdia. Hi haurà representants d’altres penyes i del mateix club, i s’espera la presència d’algun exjugador. També hi haurà la tretzena Champions League del club, perquè els madridistes garrotxins la puguin veure de prop.