OeC-Podem vol que el 50% de les promocions d’habitatge de més de 600 m2 es dediqui a lloguer social

Olot en Comú – Podem ha donat a conèixer algunes de les seves propostes en matèria de polítiques socials a Olot, una de les principals necessitats per a la ciutat per al seu candidat, Xavier García, que cal tractar des d’un punt de vista integral entre tots els àmbits: laborals, de salut, en l’educació o en l’habitatge, entre altres, segons ha assegurat

Xavier García, candidat d’Olot en Comú-Podem: “Una seria fer que a totes les noves promocions de més de 600 m2, el 50% fos dedicat a lloguer accessible i en el cas de renovacions integrals fos un 30%”

García també posa l’accent en la millora de les condicions laborals d’aquells que es dediquen a la cura de persones, a promoure un espai on hi puguin viure persones grans o joves que es vulguin independitzar. Aquest espai, segons ha dit, podria ser Can Jombi o l’antic hospital. També insisteixen en la tarifació social, una mesura que neix d’una moció que ells mateixos van presentar.

Xavier García, candidat d’Olot en Comú-Podem: “Seria que, per a tots els serveis que ofereix l’Ajuntament a les persones, la barrera econòmica no hagués d’existir, i que tothom pagués en funció del seu nivell de renda”

El professor de la facultat de Pedagogia de la Universitat de Girona Quim Brugué va ser present a l’acte per donar suport a les propostes de Xavier García.