Junts per Catalunya Les Planes d’Hostoles presenta el programa amb aposta pel nou POUM

Ahir el candidat de Junts Per Catalunya Les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, va presentar el programa electoral i l’equip, una llista amb cares conegudes i d’altres de noves. A tots, el cap de llista els ha demanat una exigència renovada tot i que enguany són candidatura única.

Eduard Llorà, Candidat JuntsxCat Les Planes d’Hostoles: “Animar-los a que no es relaxin, farem llista única però hem de posar-hi un plus més d’autoexigència”


Una de les propostes que Junts per Catalunya marca com a prioritat en el seu programa és la realització del nou planejament d’ordenació urbanística, que permeti, per exemple, la promoció de sòl industrial per a les empreses interessades a establir-se al poble.

Eduard Llorà Candidat JuntsxCat Les Planes d’Hostoles: “Hem de començar a planificar i a dir què volem que sigui Les Planes. Tenim demandes d’empreses per venir a instal·lar-se a Les Planes perquè estratègicament estem situats a un punt on estem a prop de Girona i a prop d’Olot i, per tant, hi ha empreses que els interessa poder ubicar-se aquí a casa nostra però no poden”

La presentació va ser seguida pel president del PDeCAT a la Garrotxa i número 6 de la candidatura de Lliures per Europa a les eleccions europees, David Coromina, atent a possibles projectes locals candidats a obtenir recursos europeus com, per exemple, la programació cultural del Planestiueja’t.

David Coromina, Número 6 llista Lliures per Europa Eleccions Europees: “Tenir clar els projectes que hem de treballar perquè puguin arribar també recursos a Les Planes”

En matèria de promoció, l’equip de Llorà, que ha governat fins ara, segueix apostant per autofinançat que no costi diners als veïns. A nivell urbanístic, aposten per definir els usos del Mas el Jonquer, la reforma de la rambla Dolors Moreno, l’ordenació de la mobilitat, ampliar la il·luminació a les entrades dels pobles i millorar l’enjardinament del cementiri.

x