La 14a edició de la Cantània s’endinsa en l’univers del poeta Joan Brossa

El proper diumenge dia 19 de maig el Pavelló Municipal d’Esports d’Olot acollirà la 14a edició de la Cantània, el concert organitzat per l’Auditori de Barcelona, l’IME i l’Institut de Cultura d’Olot amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Garrotxa i el Departament de Cultura de la Generalitat. Enguany hi participen més de 500 alumnes de 12 centres de la comarca que convidaran els espectadors a endinsar-se en el món del poeta Joan Brossa.

Charlie Reixach, organització de la Cantània: “Aquest any el tema és ‘A de Brossa’ per commemorar el centenari del naixement del poeta plàstic més important de Catalunya, amb música d’Eduard Iniesta, que el tindrem com a instrumentista tocant la guitarra el dia del concert”

Durant gairebé mig curs escolar els nens i nenes dels diferents centres de la Garrotxa han estat preparant el concert que tindrà lloc el proper diumenge amb la col·laboració del professorat, que també s’ha estat formant en partitures i sobre com ensenyar als alumnes els temes de línies de treball en cant coral.

Charlie Reixach, organització de la Cantània: “És una cantata per a vuit músics i dos solistes. Les dues solistes representen dues nenes que es posen unes ulleres de la poesia que permeten fer una interpretació del món i de tot el que ens envolta”

Sota la música d’Eduard Iniesta, els poemes de Joan Brossa i Miquel Desclot i la dramatúrgia de Marta Gil, la 14a edició del Cantània comptarà amb més de 500 alumnes garrotxins que han estat preparant l’espectacle durant mesos perquè tot estigui a punt pel proper diumenge 19 de maig.