Diumenge l’hospital d’Olot celebra el Dia de la Infermera amb una matinal saludable

El 12 de maig es celebra el Dia Internacional de la Infermera. A Olot aquesta diada es commemora anualment a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Enguany s’han organitzat diverses activitats entre elles xerrades amb els alumnes de 6è dels centres educatius de la ciutat per parlar sobre la figura de la infermera. També s’ha fet una conferència amb Joana Frigolé explicant el que aporten les infermeres al món sanitari. Aquest diumenge encara es seguirà commemorant el Dia Internacional de la Infermera amb una darrera activitat, una matinal saludable.

Carme Pastor, directora infermera Hospital d’Olot : “Juntament amb el Gimnàs Espai farem tres coses. A les 10 del matí una activitat de ioga, a les 11 zumba i a les 12 farem spining. És obert a tothom qui vulgui venir”


Enguany el Dia Internacional de la Infermera se celebra sota el lema ‘Una veu per liderar. Salut per a tothom’ i reivindica el paper essencial de les infermeres en l’atenció sanitària.

Carme Pastor, directora infermera Hospital d’Olot : “Penso que a vegades ens falta una mica que la població entengui una mica més el que estem fent però crec que s’ha abançat molt i cada dia les persones poden molt en valor la feina que fem. De fet estem molt ben valorades”

El Dia Internacional de la Infermera es celebra el 12 de maig per commemorar el naixement de Florence Nightingale considerada la mare de la infermeria moderna ja que va se capaç de demostrar la importància de les cures i va liderar la transformació de la pràctica infermera.

x