El grup jove Basàltiks de Castellfollit de la Roca organitza una jornada en benefici d’Open Arms

El Mag Sanyes, Agnès Algueró, Sara Oliver i Dilema són els artistes garrotxins que aquest diumenge seran a Castellfollit de la Roca actuant en la jornada cultural per recollir fons per Proactiva Open Arms. L’activitat començarà a l’església Vella de Castellfollit a les quatre de la tarda amb una actuació de màgia i una xerrada explicant l’activitat que du a terme Open Arms. A continuació, al Mirador del cingle es faran els concerts amb tres formacions musicals. La jornada l’ha impulsat l’entitat jove ‘Basaltiks’.

Ignasi Araluce, membre de Basàltiks: “Trobo que en aquests moments és una cosa força necessària. Ara mateix el vaixell no pot actuar lliurement al mar mediterrani, com hauria de ser. La ONG no ha pogut actuar ni salvar gent, que al cap i a la fi, les persones què som si no ens salvem entre nosaltres?”


Tots els beneficis que es recullin amb la barra dels concerts i amb les donacions que els assistents podran fer es destinaran a Open Arms. En cas de pluja, tota l’activitat es desenvoluparà a l’Església Vella de Castellfollit de la Roca.

x