ERC aposta per una oferta cultural atractiva per dinamitzar el turisme a Castellfollit i JxCat planteja un pla turístic per potenciar el barri vell

Els candidats per Castellfollit de la Roca, per la seva banda, van confronter al debat d’Olot Televisió molts punts dels seu programa, entre ells, els referits a promoció, per tal de potenciar les empreses locals i els atractius turístics del munipi.

Miquel Reverter, Candidat ERC Castellfollit de la Roca: “A l’actualitat hi ha un pressupost amb més recursos, un pressupost que pot recuperar accions com la Fira dels Picapedrers o accions com mantenir l’església oberta”

Coral Vilà, Candidata Junts per Catalunya Castellfollit de la Roca: “Nosaltres també tenim un pla turístic per potenciar el barri vell, que és una zona que en general és molt bonica. Que sigui un turisme autosuficient, és a dir, que pugui generar riquesa al mateix barri vell. Tenim la idea d’impulsar el mapa de rutes turístiques dins el medi natural i poder connectar amb pobles veïns”

Miquel Reverter, Candidat ERC Castellfollit de la Roca: “La Diputació ens ha proporcionat una tècnica de promoció econòmica i desenvolupament local. Una tècnica que treballarà sobre el territori, anirà a veure els comerciants i interactuarà, que és el que hem de fer”