Esquerra vol que el volcà La Garrinada sigui d’ús públic

Malgrat la pluja, Esquerra Republicana ha escollit l’entorn del Parc Nou i el Museu dels volcans per presentar les propostes del seu programa en l’àrea de medi ambient.


El partit ha reiterat que per a ells el projecte de l’Espai Cràter és un error i que la millor manera de potenciar el patrimoni natural de la ciutat és reforçar la idea del “museu a l’aire lliure”.

Mireia Badia, Número 19 llista ERC Olot: El que volem és comprar el volcà de la Garrinada per poder-lo obrir al públic, juntament amb el parc i la Generalitat.

Anna Barnadas, Candidata ERC Olot: Hi ha diferents models, hi hem de seguir treballant, amb la idea que tots els olotins i olotines en puguin gaudir.

Els republicans consideren que la ciutat disposa dels ingredients per ser líder en polítiques de transició energètica. Entre una cinquantena de propostes per a fer-ho possible destaquen la creació de l’Agència Comarcal de l’Energia o la voluntat de destinar un 0,5% de l’IBI a polítiques ambientals.

El pagament per generació, en matèria de residus, fer públics els indicadors de qualitat ambiental, limitar l’ús industrial del curs del Fluvià o potenciar experiències innovadores en ramaderia i gestió forestal, són algunes de les propostes que inclou el programa d’Esquerra Republicana en l’àmbit del medi ambient.

 

 

x