Junts per Catalunya a Olot vol crear una regidoria d’Innovació i Tecnologia

Junts per Catalunya a Olot crearà una regidoria d’Innovació i Tecnologia si governa en el proper mandat. Aquesta recauria en Agustí Arbós, una de les cares noves de l’equip, que ocupa el número 7 de la llista.

Agustí Arbós, Número 7 llista JuntsxCat Olot: Les millores tecnològiques estan transformant la nostra societat des de tots els àmbits i ho estan fent d’una manera molt ràpida i competitiva, amb grans esforços des del món privat i les institucions. Entenem que cal treballar per aquesta retllevància en el món local.

Aquesta és la proposta que ha presentat aquest divendres la candidatura encapçalada per Pep Berga, amb l’objectiu d’aprofitar les oportunitats que ofereix la tecnologia per millorar els serveis als ciutadans i facilitar l’organització municipal.

Pep Berga Candidat, JuntsxCat Olot: Tenir una persona de l’equip que disposa d’un pressupost per traslladar la tecnologia a diferents àrees. Un exemple és la Ciutat dels Detalls, a través d’aplicacions podríem ser molt més eficients.

Per JuntsxCatalunya, la nova regidoria ha d’ajudar també les empreses del territori, moltes d’elles pioneres en aquest camp. La creació d’aquesta figura representa una aposta per reforçar la tasca que ja s’està fent des de l’Àrea d’Informació del Territori, que permet disposar d’informació georeferenciada de diversos elements de la ciutat i vetllar pel seu bon funcionament.

 

x