La Generalitat es planteja prohibir el pas de camions internacionals i de llarg recorregut per l’avinguda Sant Jordi d’Olot

La Generalitat es planteja prohibir el pas d’alguns tipus de camions per l’avinguda Sant Jordi d’Olot, segons ha declarat aquest divendres el secretari d’Infraestructes i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, qui ha afirmat que es tracta d’un plantejament compartit amb l’Ajuntament d’Olot. Segons fonts del consistori olotí consultades per OLOT TELEVISIÓ, el secretari s’estaria referint a camions internacionals i de llarg recorregut, una mesura que ajudaria a reduir el nombre d’aquest tipus de vehicles en una via que s’utilitza de variant mentre no es construeix la variant d’Olot.


De moment, a l’avinguda Sant Jordi està previst invertir 350.000 euros per millorar-ne el paviment. Gavín ha anunciat que també hi ha intenció de fer-hi un control superior al que s’està fent en aquests moments per saber quin és el pes dels camions que hi passen i a on es dirigeixen. Mentrestant, la plataforma veïnal ‘No és un vial, és un carrer’, ja ha recollit 4.000 signatures a favor de la pacificació del trànsit de l’avinguda.

x