La Unió Esportiva Olot està decidida a anar a guanyar el partit contra el Sabadell per “honorar la professió i la competició”

L’últim partit de la temporada de la Unió Esportiva Olot podia ser un duel plàcid per celebrar el treball ben fet al llarg del curs, però els de Raúl Garrido hauran de ser jutges de la permanència d’un equip català a la Segona B: el Sabadell, un històric del país, visita l’Estadi Municipal amb un avantatge de només un punt per sobre les posicions de descens, i necessiten els tres punts per a mantenir segur la categoria. Però el tècnic valencià avisa que ells sortiran al camp com sempre: amb la intenció d’aconseguir la victòria.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Per suposat: no m’entra al cap qualsevol altre cosa que no sigui guanyar. Anirem a guanyar el partit. Nosaltres hem de sortir a honrar la competició, l’afició, la professió i el nostre club, i per tant hem de sortir a competir com qualsevol altre dia.”


S’espera un desplaçament massiu de l’afició arlequinada, i que un miler de sabadellencs omplin tot un gol de l’Estadi Municipal per donar alè al seu equip. Garrido espera que la grada olotina també respongui a l’últim duel del seu equip.

Raúl Garrido, entrenador de la Unió Esportiva Olot: “Fa que el partit sigui bonic: és una afició molt gran que ve a donar suport al seu equip. Però no volem entrar en històries que no van amb nosaltres, no ho consentiré.”

El partit entre la Unió Esportiva Olot i el Sabadell es disputarà diumenge, a partir de les sis de la tarda. Garrido només té la baixa d’Alan Baró per a afrontar el matx.