Sant Roc i Les Preses competeixen dissabte per decidir qui és el campió de lliga de Quarta Catalana

Duel decisiu pel títol de lliga a la Quarta Catalana. El Sant Roc rep aquest dissabte a Les Preses, a les nou del matí, en un partit que pot decidir el campió en cas que els olotins no siguin capaços de guanyar els de Carles Roura. Quatre punts separen els dos equips al capdavant de la classificació.


El Sant Roc necessita guanyar a Les Preses si vol arribar a l’última jornada de la Quarta Catalana amb opcions de proclamar-se campió de lliga. Tant l’un com l’altre ja han aconseguit matemàticament l’ascens de categoria, però ara el segon classificat rep al líder del campionat amb la intenció de mantenir vives les seves opcions fins al final per a guanyar el títol.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “El que volem és guanyar els dos partits que ens queden, però jugarem com sempre per mirar d’aconseguir-ho.”

Les Preses, però, arriba al partit decisiu sumant més d’una volta sense perdre un sol enfrontament. Els verd-i-negres porten divuit duels consecutius rascant punts a cada jornada. Amb un empat en tindrien prou per certificar el seu títol.

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “Afrontarem el partit per anar a guanyar, malgrat que l’empat ens vagi bé i que la pressió la tinguin ells. De totes maneres, anirem a per totes.”

En qualsevol cas, si l’emoció s’acaba o es manté fins a l’última jornada, el duel és un magnífic colofó a una temporada per recordar a tots dos equips.

x