S’obren les preinscripcions per al Pla de Transició al Treball fins al proper 24 de maig

Ja s’ha obert el termini de preinscripcions per accedir al Pla de Transició al Treball de la Garrotxa, també conegut com a PTT. Tots aquells joves d’entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut del graduat escolar podran accedir a aquesta convocatòria que romandrà oberta fins el proper divendres 24 de maig. Aquest és un bon mètode per tal de continuar amb els estudis o aprendre una professió que els permeti la inserció al mercat laboral.


El Pla de Transició al Treball és una modalitat dels Programes de Formació i Inserció per a tots aquells joves que ja hagin finalitzat l’educació secundària però que no hagin obtingut el graduat. Les formacions que s’ofereixen s’envolten en el marc de la fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques, l’hoteleria amb la cuina i serveis de restauració i el comerç i atenció al públic.

En aquest pla s’hi inclou una formació professional amb pràctiques a empreses i una formació general per a millorar les competències bàsiques amb una durada d’un curs escolar, és a dir, 1.000 hores. En acabar, els alumnes podran continuar els seus estudis o accedir al mercat laboral gràcies a les habilitats adquirides durant el procés formatiu.

Ja són 22 els anys que el pla ha estat en funcionament i més de 600 joves els que se n’han pogut beneficiar aconseguint millorar la seva situació laboral i personal.

x