Som Montagut i Oix proposa un cohabitatge per a persones grans a l’edifici de l’antic ajuntament

Ahir a Olot Televisió van continuar els espais d’entrevistes i debats dels candidats a les eleccions municipals als pobles, començant per Mònica Boix, l’actual alcaldessa de Montagut i Oix que enguany encapçala l’única candidatura al municipi, Som Montagut i Oix, una agrupació d’electors amb l’objectiu d’esdevenir al màxim de transversal.
El seu programa inclou el foment de la participació a través de la creació d’un consell de poble i un consell d’infants. Volen facilitar l’ús d’energies renovables, potenciar l’àrea de benestar social amb la coordinació d’una regidora. També volen ampliar l’escola, fer de Cal Ferrer un punt de referència per als joves i crear un equipament en forma de cohabitatge per a persones grans a l’edifici de l’anticajuntament.

x