VOX Olot proposa un sistema de videovigilància a través de drons

VOX també va fer acte de campanya ahir per a les municipals. Va anunciar propostes en matèria de seguretat. Reclamen més agents de policia municipal i més presència al carrer. Proposen un sistema de videovigilància a través de drons i polseres perquè les persones amb risc d’assetjament puguin avisar a la policia.

Ignasi Mulleras, candidat Vox Olot: “Instaurarem un sistema de videvigilancia per drons,. És un sistema que ha s’ha instaurat a altres ciutats d’Espanya i de la resta d’Europa que creiem que és molt eficaç. Una altre cosa que farem, és que les persones que siguin susceptibles d’assetjament, els posarem una polsera en la que puguin prémer un botó i en aquell moment la policia es posi en contacte amb ells i pugui anar a protegir-les”

Deixa un comentari