El CF Sant Roc supera el CF Les Preses i manté viva la possibilitat de guanyar la lliga (1-0)

El CF Sant Roc ha aconseguit una important victòria a casa davant el CF Les Preses. Els groguencs han començat molt endollats i han creat moltes ocasions de gol, animats per una afició local molt activa. Els jugadors visitants no han pogut acabar de desenvolupar el joc de les últimes jornades. Al minut 38, el Sant Roc ha estrenat el marcador amb un potent xut fora de l’àrea. Uns minuts després, l’àrbitre ha xiulat el final de la primera meitat, amb el conjunt local al capdavant en el marcador.


La segona meitat ha sigut molt igualada. El Sant Roc s’ha tancat molt a la pròpia àrea per defensar l’avantatge i Les Preses ha intentat, sense èxit, aconseguir marcar el primer. Els verd-i-negres han provocat un penal que podia haver empatat el partit, però no ha sigut així. El porter local, molt encertat durant tot el matx, ha aturat la pena màxima i ha desfermat l’eufòria de l’afició de casa. Al minut 84, el Sant Roc s’ha quedat amb 10 per doble groga. El conjunt local ha aguantat els últims minuts defensant a la seva pròpia àrea. Després d’uns instants de patiment, el partit s’ha donat per finalitzat.

Ricard Massanella, entrenador CF Sant Roc: “Ha sigut un partit que fa afició, tant per part de Les Preses, com per part nostre. És un partit d’aquelles que fins a l’últim minut no es decideix. Jo, des del meu punt de vista, si algú es mereixia guanyar som nosaltres, pels gols i les ocasions. Considero que Les Preses és un grandíssim equip i es mereix està on està”.

 

Carles Roura, entrenador CF Les Preses: “No recordo ni una ocasió d’ells a la segona part. Hem anat apretant nosaltres i hem tingut fins i tot un penal i l’hem errat. No passa res. Han fet un partidàs tots i ho han donat tot”.

Amb aquesta important victòria, el Sant Roc manté les opcions de guanyar el campionat de lliga. El conjunt groguenc necessita una victòria la setmana que ve contra l’Abadassenc i que Les Preses no guanyi la seva batalla contra el Cornellà a casa. L’equip verd-i-negre en faria prou amb la victòria per proclamar-se campió d’una de les lligues a Quarta Catalana més disputades dels últims anys. La pròxima i última jornada decidirà el futur campió.

x