El PSC Olot es defineix com la candidatura “del progrès i la convivència” en l’acte central de campanya

Després de recordar els èxits dels mandats de Lluís Sacrest, el PSC Olot va desglosar els punts més importants del seu programa en una sèrie de vídeos explicats pels diferents membres de la llista per Olot. Entre les propostes més destacades, es troba l’adquisició d’edificis en mal estat per destinar-los a pisos de protecció oficial o lloguer social, l’habilitació de residències per a joves, estudiants i gent gran a l’antic hospital, la construcció d’juna anella verda al voltant del Fluvià, la creació d’un Campus de les Arts i els Ensenyaments a Can Sacrest o convertir l’avinguda Sant Jordi en un carrer urbà. Després, l’acte va conlcure amb la pujada a l’estrada del candidat, Josep Guix, qui definia el PSC Olot com la candidatura de la convivència.

Josep Guix, candidat del PSC Olot: “[Votar el PSC] és votar un canvi a les polítiques que estan portant a terme a l’Ajuntament. Volem una ciutat més viva, més dinàmica, més engrescada, on la convivència aflori pels carrers, que és el que sempre hem tingut en aquesta ciutat i que sembla que s’ha trencat una mica. I, sobretot, que pensin en aquest lema que tenim aquí de la nostra campanya. Jo vull ser un alcalde per a tothom, vinguin d’on vinguin, tinguin la condició econòmica que tinguin, siguin de la procedència que siguin. Que les portes de l’Ajuntament sempre estiguin obertes a tothom”.

L’acte central del PSC va comptar amb la presència del secretari de l’Àrea d’Organització del PSC, Salvador Illa, qui va explicar que per a aquesta campanya el PSC havia aconseguit fer llistes a totes les capitals de comarca catalanes i va esperonar a votar el PSC Olot com a l’alternativa de progrés.

Salvador Illa, secreatri de l’Àrea d’Organització del PSC: “Nosaltres, en aquestes eleccions municipals, ens presentem per defensar el respecte a totes les idees i totes les maneres de pensar i per defensar la convivència tal i com hem fet en aquest darrer mandat. A més a més ho fem des d’una òptica progressista per fer avançar Olot de forma que la riquesa es reparteixi per a tothom, de forma que els serveis funcionin al municipi”.

L’acte també va comptar amb la intervenció de l’olotí Albert Bramon, subdelegat del Govern espanyol a Girona, qui va lamentar no poder acompanyar a Guix a la llista per Olot per incompatibvilitat amb el seu actual càrrec.