Junts per Catalunya presenta la seva candidatura a Besalú amb el suport de la diputada al Congrés Laura Borràs

L’Església de Sant Julià de Besalú va acollir dissabte l’acte de presentació de la candidatura de Junts per Catalunya amb Lluís Guinó com a cap de llista, Junts Sumem x Besalú. L’actual alcalde del municipi i el seu equip van comptar amb la participació de la Diputada al Congrés, Laura Borràs, que va voler remarcar la feina feta fins ara a Besalú per part del partit i proporcionar el seu suport a la candidatura.

Guinó va exposar que la seva candidatura es presenta amb dues línies estratègiques, la primera sobre educació amb la construcció del nou Institut Escola i la creació d’un projecte turístic de més qualitat prioritzant les polítiques socials.

Lluís Guinó, Candidat Junts Sumem x Besalú: “I amb dues línies estratègiques, una que té a veure amb l’ensenyament, que és la construcció de l’Institut Escola, que és l’única equipament que aquest ajuntament i el municipi necessita, no podem continuar amb barracons a l’escola. I per altra banda, desenvolupar un projecte turístic que encara sigui de més alta qualitat del que ja es ve desenvolupant i, sobretot, prioritzar les polítiques socials que tenen a veure amb tots aquells col·lectius desfavorits”

 

Laura Borràs, Diputada al Congrés: “Com a Consellera de Cultura també he visitat Besalú i conec aquestes línies mestres de la candidatura que presentem i, per tant, em semblava que era un honor per a mi poder venir”

x