Maià de Montcal acull la 8a edició de la Mostra d’Arrossos

La vuitena edició de la mostra d’arrossos de Maià de Montcal va tenir lloc dissabte a les antigues escoles del municipi en una jornada on hi van assistir més de 200 persones.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: “Els arrossos cadascú fa el seu arròs, la seva tècnica i bé, a partir d’aquí, el guanyador s’endurà el premi. Jo n’he vist de carn, de peix, de llobregant, n’he vist de tots tipus”


Van ser 10 els equips que concursaven per endur-se el premi al millor arròs de la jornada. Entre petits i grans ningú va voler perdre’s la mostra i tastar els arrossos que s’oferien amb un gran èxit de participació.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: “Cada any batem records de participació, en quant a colles i de gent. Aquest any som cap a 200 persones i recordo l’any passat que érem 180, fa dos anys 150 i anem augmentant”

Enguany l’Ajuntament de Maià de Montcal, el col·lectiu Rampoines i La Botiga del Poble van ser les entitats organitzadores que van posar a disposició dels assistents les antigues escoles del municipi per celebrar la vuitena mostra d’arrossos i aplegar a més de 200 participants.

x