El CE Sabadell aconsegueix la permanència després de vèncer a una UE Olot que tanca la seva millor temporada a la 2a divisió b (0-2)

Llargues cues d’aficionats del Sabadell a l’exterior de l’Estadi Municipal, per empènyer el seu equip a la salvació. Fins a 1.500 aficionats visitants van invadir literalment les grades, en un partit que els visitants van començar amb una marxa més des dels primers minuts.


El primer ensurt un xut al travesser, i pocs minuts més tard Pol Ballesteros aprofitaria una errada en defensa per donar tranquil·litat al seu equip. Només començar la segona part arribaria la confirmació, gràcies un golàs, novament, de Pol Ballesteros, que va fer embogir, i de quina manera, l’afició arlequinada. Marc Cosme hagués pogut escurçar distàncies amb un cop de cap, però Roberto Gutiérrez va estar molt atent.

Nico Delmonte, jugador CE Sabadell: “Partit molt complicat, clau, necessitàvem puntuar tres punts, no podíem especular res perquè la classificació estava molt ajustada, i hem pogut trencar la ratxa com a visitants.”

Antonio Hidalgo, entrenador CE Sabadell: “Fer quatre victòries de set quan vam arribar era molt complicat, les hem fet, i ara a gaudir del Sabadell a segona B, que és on es mereix estar, com a mínim.”

Garrido va valorar positivament el joc de l’equip aquesta temporada, que ha servit per jugar de tu a tu amb qualsevol rival.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “Avui el que hem d’analitzar és tota la temporada, que una entitat com CE Sabadell, tan gran, amb tanta afició, jugant-se la vida per no baixar a tercera divisió, i jugar amb nosaltres salvats i classificats per la Copa del Rei, et fa una idea del que hem fet. Era molt difícil perquè féssim el que féssim haguéssim set criticats. Ells s’hi jugaven molt i ho han reflectit al camp. Per a mi la temporada és excel·lent no se si un nou, o un vuit i mig, és igual.”

I quin ha estat el jugador revelació d’aquesta temporada?

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: “No m’agrada molt parlar de situacions individuals, però potser Pep Chavarria, que venia de tercera divisió i aquesta era la primera temporada al futbol professional, no era previsible que tingués el rendiment que ha tingut.”

Amb el partit d’avui es tanca una temporada rodona per a la UE Olot, que acaba 10a, amb 48 punt i la plaça per la Copa del Rei; 10 victòries, 18 empats i 10 derrotes; 33 gols a favor i 31º en contra, sent el quart equip menys golejat del grup tercer de la segona divisió B.

2.670 espectadors van omplir ahir a la tarda l’estadi municipal. Ara toca descansar i començar a plantejar la temporada vinent, en la que no hi seran, segur, Teruel, Conquense, Peralada i Ontinyent, els quatre equips que han perdut la categoria.

Deixa un comentari