El president del PDeCAT, David Bonvehí, visita la Garrotxa en la trobada de les 17 candidatures de Junts per Catalunya a les municipals

Aquest dissabte es va celebraqr a Sant Esteve d’en Bas un acte conjunt de les 17 candidatures de Junts X Catalunya que es presenten a la Garrotxa, per a les eleccions municipals del 26 de maig. La trobada va tenir com convidat al president del PDeCAT David Bonvehí.

 Toni Arimany, candidat Junts X Catalunya Vall d’en Bas: “És un orgull poder tenir tots els candidats de la comarca un dissabte al matí a aquí a Sant Esteve.”

 

David Bonvehí, president PDeCAT: “Gairebé són les mateixes llistes que al 2015, però aquesta vegada són llistes molt més transversals, més sobiranistes, i llistes que el que volen és construir els millors pobles i municipis des de baix.”

 

 Santi Reixach, PDeCAT Garrotxa i candidat Junts x Catalunya Vall de Bianya: “ Estem contents perquè hem aconseguit fer 17 llistes a tota la comarca i ara tots pendents dels resultats del dia 26 de maig. Tots estem il·lusionats, les llistes van treballant i fent un ‘Porta a porta’, i jo crec que tot això és molt important.”

Deixa un comentari