Els Pets omplen el Teatre Principal de centenars d’espectadors per una bona causa

El Teatre Principal es va omplir aquest divendres i dissabte a la nit per viure una cita especial. El grup musical Els Pets van presentar en dos concerts el seu darrer treball discogràfic SOM.

Lluís Gavaldà, cantant Els Pets: “El que sí que diem és que és el disc que ha rebut millors crítiques. A nivell de vendes, hem superat ja els 11.000 exemplars. Això tal com està el mercat és molt bona senyal. I a nivell de la premsa especialitzada, sembla que tots diuen que és el que més els agrada. Cadascú tindrà el seu millor i cadascú tindrà el seu disc preferit. A mi m’agrada molt”.


Masoliver i Beveland van decidir organitzar diferents actes, com per exemple el concert de Doctor Prats el 1r de maig, per a celebrar els 40 i els 25 anys d’història, respectivament. Un projecte que uneix cultura, solidaritat i la iniciativa d’empreses amb una consolidada trajectòria.

Sandra Masoliver, grup Masoliver: “Hem celebrat tres concerts i la veritat és que estem molt contents amb l’acollida que ha tingut. Sobretot pel fet que a darrere hi ha un rerefons social, és pel projecte Invulnerables, que lluita contra la pobresa infantil. L’acollida ha estat molt gran i estem molt contents que hàgim pogut fer aquests concerts”.

El conjunt de Constantí continuarà la presentació del seu nou disc amb una gira d’estiu, principalment a festivals.

Deixa un comentari