Més de 300 persones participen al 3r Iftar Popular d’Olot

Aquest dissabte la comunitat musulmana va obrir les portes als olotins i olotines a una nova edició de l’Iftar Popular, una festa que pretén posar punt i final al dejuni un cop acabat el  Ramadà i que se celebra en comunitat tot portant diversos plats i elaboracions.

Mariam El Barrad Sadequi, membre Garrotxa Diversa: “Els musulmans celebrem el ramadà, i l’Iftar és el trencament del dejuni. I la gent ha vingut aquí al Torín, cadascú ha portat i compartit un plat i junts celebrem aquest dia tan especial.

 Zakaria Jaaidi, membre Garrotxa Diversa: “Molt content perquè la gent vol venir a compartir la cultura a nosaltres, gent que vol venir a conèixer als olotins musulmans.”

L’Iftar Popular és un acte plenament consolidat a la ciutat amb les només tres edicions que s’han dut a terme, fet ho demostra és la participació, enguany d’unes 350 persones, superant en un centenar les que hi van assistir l’any passat. Persones que van passar durant al vespre per celebrar aquesta festa i alguns per conèixer, de primera mà, aquesta tradició de l’Islam.

x