Unes 150 persones participen a la Festa del Pedal 2019, organitzada pels Murruts

La Plaça Clarà es va omplir aquest diumenge al matí en motiu d’una nova edició de la Festa del Pedal, una tradicional bicicletada amb dècades d’història que es va recuperar fa ben pocs anys.

Abel Bagó, organització Murruts: “Allò maco de l’acte és que és un acte recuperat, que s’havia fet 30 anys enrere, assistia molta i molta gent, sobretot famílies, i el que es buscar ara és que els que hi havien participat llavors, que eren petits, ho facin ara com a pares.”

La marxa, de caire familiar i en cap cas competitiva, va sortir de la capital garrotxina i es va dirigir fins al nucli de Puigpardines, sempre acompanyats per vehicles de la organització, que a part de garantir la seguretat van oferir música per animar petits i grans participants de la marxa.

La festa del Pedal d’enguany va comptar amb més d’un centenar i mig de participants, una xifra que la organització valora positivament malgrat les previsions del temps no eren bones.

La marxa era gratuïta i al final del recorregut els esperava un esmorzar. Una autèntica festa i una diada saludable i animada.