ERC proposa un portal web i una aplicació mòbil per garantir la transparència a l’Ajuntament

Esquerra d’Olot va fer aquest diumenge un acte de campanya amb, entre altres personalitats polítiques, la diputada del congrés Montse Bassa, per acostar a la ciutadania les seves propostes.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Intentem arribar a tothom, explicar el nostre missatge de transofrmació i de nou Olot a tots els olotins i olotines. Per tant totes les oportunitats que tinguem per nosaltres seran poques”

Montse Bassa, diputada del congrés dels diputats per Girona d’Esquerra: “Pensem que en els municipis la renovació és moltimportnaqt, els valors republicans encara ho són més i en l’Anna hi conflueixen els dos valors”


Entre els eixos destacats del programa republicà hi ha la transparència i és en aquest àmbit que han donat a conèixer avui les seves propostes que passen per facilitar l’accés a tot el que passa a l’Ajuntament.

Anna Barnadas, candidata ERC Olot: “Totes aquelles gestions que es dugin a terme dins de l’Ajuntament, tinguin o no tinguin caire econòmic siguin a l’abast dels ciutadans”

Per aconseguir-ho volen crear una aplicació mòbil i un porta web des d’on poder consular de forma àgil i comprensible totes les dades. També aposten fer d’Olot una Smart City.

Apri Singh, número 14 llista ERC Olot: “Que ens puguem connectar amb la ciutat, que puguem conèixer quan arribarà el pròxim TPO, que puguem conèixer quins són els costos econòmics de gestionar els nostres edificis públics, puguem conèixer com està l’estat del trànsit”

Per a Esquerra la ciutat intel·ligent és una proposta que millorarà el dia a dia de les persones i per tant, és una inversió.

x