Junts per Catalunya Olot vol fer un pavelló per a la gimnàstica artística i un parc ciclista

Junts per Catalunya proposa incorporar en el pressupost del 2020 i els següents anys, un programa específic d’inversions de renovació i conservació d’instal·lacions esportives. A banda l’equip reitera el seu compromís amb el projecte de piscina municipal coberta ja presentat i volen avançar en la posada en marxa de noves instal·lacions, com un pavelló pe a gimnàstica artística.

Pep Berga, Candidat Junts per Catalunya Olot: “Disposar d’un nou pavelló annex als pavellons vells, té la cabuda necessària per acollir aquest tipus d’activitats. Pensant en el terra tècnic que tenen les gimnastes, que és difícil de muntar i desmuntar, seria un pavelló pensat expressament per fer-hi aquesta activitat”


També proposen l’ampliació de l’Skate Parc, la renovació de les instal·lacions esportives de Les Mates i la creació d’un parc ciclista per a la formació del ciclisme de carretera infantil i juvenil.

Pep Berga, Candidat Junts per Catalunya Olot: “Estem parlant d’un terreny tancat amb una pisca, que ens l’hem d’imaginar com una pisca d’Scalestrics. És important per als entrenadors poder veure en tot moment els infants i joves per poder-los corregir i preparar-los per sortir a la carretera”

Més enllà de les instal·lacions esportives. Junts per Catalunya també treballarà millorar el sistema de beques i l’accés a la practica esportiva.

Aniol Sellabona, número 8 llista Junts per Catalunya Olot. “Entenem l’esport com una eina de cohesió social i d’inclusió. Ens comprometem a millorar les beques esportives i els suports que tenim per afavorir l’accés dels nois i les noies a la pràctica esportiva”

Pel que fa als clubs, proposen millorar econòmicament els convenis amb les diferents entitats esportives.