Pere Vila lidera la candidatura de JuntsxCat a les Preses sota el lema ‘Fem-ho Junts’

JuntsxCatalunya les Preses va presentar aquest dissabte la seva candidatura, que ha escollit el lema ‘Fem-ho Junts’. Liderada per Pere Vila, que torna a presentar-se després de dos mandats com a alcalde, compta amb noves incorporacions i alguns membres de l’actual equip de govern. Vila, que va estar acompanyat del diputat al Parlament Francesc Ten, va destacar l’experiència en gestió del seu grup i la bona feina que considera que s’ha fet en els darrers vuit anys.

Pere Vila, Candidat JuntsxCat Les Preses: És un goig tornar a presentar la candidatura, hi ha persones noves i algunes de les que han estat amb mi. El que diu el nostre lema és que volem seguir treballant junts pel poble de les Preses.

Deixa un comentari