Tot a punt pel Debat d’Olot, aquest vespre a partir de les 19.50 en directe per Olot Televisió

Just quan la campanya electoral de les eleccions municipals arriba a la recta final Olot Televisió emet aquest vespre, a partir de les 19.50, en directe i des del Teatre Principal, el Debat d’Olot amb els candidats de les forces polítiques que tenen representació a l’Ajuntament d’Olot. Un cop més s’espera que el debat sigui decisiu de cara a les eleccions de diumenge vinent. Les persones que vulguin seguir-lo des del teatre ho poden fer de manera gratuïta.

És l’únic debat electoral amb els candidats d’Olot que s’ha organitzat per aquestes eleccions. Per primera vegada tots els mitjans de comunicació de la comarca -Ràdio Olot, Olot Televisió, La Comarca d’Olot, El Punt Avui i Nació Digital Garrotxa, promouen el debat de manera conjunta.

Hi participaran els caps de llista de les forces polítiques que tenen representació: Pep Berga (JxCAT), Anna Barnadas (ERC), Josep Guix (PSC), Lluís Riera (CUP) i Xavier García (OeC-Podem). El programa s’ha dividit en diferents blocs on es tractaran els principals temes d’aquest mandat però també aquelles qüestions que tenen a veure, sobretot, en el dia a dia dels olotins. El debat, doncs, tindrà una perspectiva marcadament social. Cada candidat començarà un bloc temàtic i a partir d’aquí s’obrirà el debat perquè es puguin contraposar els programes electorals. Aquesta és la informació que s’ha comunicat prèviament a les forces polítiques, el que no coneixen són les preguntes que es formularan, ni l’ordre ni quina temàtica correspon a cada candidat.

El Debat d’Olot es podrà veure per Olot Televisió a partir de les 19.50. També es podrà seguir per internet a www.olot.tv i www.garrotxadigital.cat i per xarxes socials a través de l’etiqueta #EM19OLOT. El debat serà moderat pel director de Ràdio Olot, Joel Tallant, i el d’Olot Televisió, Albert Brosa. Durant el programa també hi participaran els representants de tots els mitjans de comunicació organitzadors.