Bijuteria i Complements Janina obre renovada al carrer Dolors número 1 d’Olot

Bijuteria i Complements Janina ja ha obert portes després d’un mes de treballs de remodelació. Amb el canvi s’ha deixat enrere la franquícia italiana Stellazeta i s’ha renovat l’stock amb més varietat de productes.

Janina Elisabeth Peñacampos, Bijuteria i Complements Janina: “Hem fet renovació de Stock, tenim bijuteria de millor qualitat d’acer inoxidable i banyada en plata amb preus molt còmodes. Tenim bijuteria més fina, no tant carregada, i també hem afegit articles de regal”

S’hi pot trobar tot tipus de bijuteria, collarets, braçalets, anells, arracades, pírcings i complements, des de bosses, barrets,  ulleres o mocadors per a tot tipus d’ocasions. Amb la renovació s’ha tingut en compte les demandes i peticions dels clients.

Janina Elisabeth Peñacampos, Bijuteria i Complements Janina: “Hem anat incrementant amb coses que ens han demanat els clients. Jo també els dic que si necessiten alguna cosa, m’ho demanin i jo ho sol·licito. Ara els nostres proveïdors són de Barcelona i els productes ens arriben més ràpid”

Bijuteria i complements Janina es troba al carrer Dolots número 1 d’Olot i està obert de dilluns a dissabte de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.

x