El capità del CF Sant Jaume de Llierca Pol Reixach penja les botes

Era el jugador del Sant Jaume amb més experiència a les seves cames, i l’exemple més evident del vincle del filial olotí amb el poble de la Vall del Llierca: Pol Reixach ha deixat els terrenys de joc després de més de deu temporades defensant els colors blanc-i-vermell, on ha aconseguit èxits com l’ascens a Segona Catalana i la posterior permanència a la categoria, a més d’una etapa a l’Abadessenc, on va arribar a disputar la Primera Catalana. L’últim partit amb el Sant Jaume el va jugar contra el Can Gibert, que va acabar amb resultat de 2 a 0, i on l’afició va homenatjar-lo per la seva trajectòria.

Pol Reixach, capità del CF Sant Jaume de Llierca: “Aquí a casa m’agafo els partits de forma molt especial. Hem d’estar agraïts amb l’afició que tenim. Tot i ser un partit més, sí que és veritat que em dol una mica deixar el club.”

En la seva última temporada, Pol Reixach ha disputat 26 partits, on ha sumat 17 duels com a titular, i ha anotat 4 gols. Però tot i que el club s’ha transformat en filial del Sant Jaume, el davanter anima als veïns a seguir donant suport al projecte, com ell ho farà a partir d’ara des de fora la gespa.