El Mercat d’Olot se suma a la campanya internacional ‘Estima el teu mercat’

Entre el 17 de maig i el 2 de juny es celebra la segona edició de la campanya ‘Estima el teu mercat’ en la que hi participen 19 països i més de 4.000 mercats d’arreu del món. De la demarcació de Girona hi participen 9 mercats, entre ells, el Mercat d’Olot, que ha organitzat música en viu aquest cap de setmana, divendres 24 a la tarda i dissabte 25 al matí.

Jordi Vilarrasa, president del Mercat d’Olot: “ Sempre mirem de sumar amb altres associacions per poder arribar més a tothom i farem música en viu”


A Olot també s’hi farà una de les activitats més innovadores de la campanya d’enguany: un assistent personal per comprar al mercat. Aquest està inspirat en el personal shopper i és un professional de la cuina dels productes de proximitat que donarà consells per comprar i cuinar productes de temporada. Aquest estarà al mercat d’Olot el dissabte 1 de juny i cal demanar hora al mercat. La campanya serveix per dinamitzar l’activitat dels mercats.

Manel Rodríguez, president Mercat del Lleó de Girona: “Iniciatives i activitats perquè la gent vingui a conèixer que els mercats encara estem amb molt d’amor i moltes ganes de fer coses noves”

La campanya a Girona està impulsada per la xarxa de mercats sedentaris amb el suport de la diputació.

x