El nedador del CN Castellfollit Mahamadou Dambelleh bat dos rècords d’Espanya de natació amb discapacitat visual

Mahamadou Dambelleh s’està fent fort a les piscines. El nedador amb discapacitat visual del Club Natació Castellfollit és una de les referències catalanes de l’especialitat, i una mostra del treball que es fa a la comarca amb la natació per a discapacitats visuals. El darrer èxit de Dambelleh va ser al Campionat classificatori d’Espanya, on el garrotxí va batre dos rècords nacionals en distància de 25 metres.

Mahamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: “Si, estic molt sorprès, i també pels rècords que he aconseguit en crol i esquena.”

En concret, Dambelleh va establir el nou registre de 25 metres lliures, amb un temps de 14 segons i 97 centèsimes, i els 25 esquena, abaixant-lo als 19 segons i 25 centèsimes. Properament, el nedador participarà als Campionats d’Espanya, on espera batre de nou les seves marques.

Mahamadou Dambelleh, nedador CN Castellfollit: “El primer que persegueixo és buscar la meva marca de les proves que disputo, i si puc aconseguir alguna medalla encara millor.”

La competició de natació adaptada tindrà lloc a Tenerife, el proper 15 i 16 de juny.

 

x