Els candidats analitzen els pros i contres del format àgil plantejat pel Debat d’Olot

El format del Debat d’Olot, plantejat amb preguntes directes i intervencions de com a màxim un minut per debatent, va descol·locar primerament els candidats però va contribuir poc després a dinamitzar l’exposició de les seves propostes. Aquestes van ser les seves valoracions a la fi del debat.

Pep Berga, Candidat JuntsxCat Olot: “Molt bé l’organització, aquí al teatre m’hi trobava com a casa i molt encertat el fet de fer-nos preguntes que no sabíem ben bé per on anirien, que ha estat una manera de dinamitzar i fer-lo més entretingut per la gent que ens escolta des de casa. S’acaba veient més aquell fons d’armari que tenim cadascú de nosaltres i això també és feina dels periodistes fer-ho sortir”

 

Anna Barnadas, Candidata ERC Olot: “Tot i que ha estat el meu primer debat he tingut la sensació de poder explicar moltes coses, tot i que els programes són molt amplis i és impossible sintetitzar-los en aquests minuts tallats que ens anàven donant. Però bé, penso que és important que tots ens posem davant els olotins i que puguin comparar programes”

 

Josep Guix, Candidat PSC Olot: “El debat ha estat interessant perquè hem pogut debatre sobre temes de la ciutat que ens afecten a tots, i que per tant ens hem de manifestar de cares al diumenge  a les eleccions municipals però ens han faltat espai, temps i temes per parlar perquè lògicament la ciutat és molt àmplia i hi ha molts temes a la ciutat que s’haurien de solventar”

 

Lluís Riera, Candidat CUP Olot: “És un tipus de format que és molt dinàmic i que no ens dona suficientment temps per a desenvolupar. Jo sóc molt expansionista amb argumentar, però crec que hem pogut fer unes pinzellades i, sobretot, hem pogut confrontar i veure una diferenciació”

 

Xavier García, Candidat Olot en Comú-Podem: “Potser ha estat per una cosa de nervis dels candidats, que hem quedat potser una mica encarcarats i potser ha faltat per part nostra una mica més d’agilitat, però bé, es tractava d’enviar certs missatges a la gent que ens estava mirant o escoltant”