JuntsxCat Olot aprofundeix en el projecte de l’Escola de Noves Oportunitats, que s’ha gestat en l’últim any

Junts per Catalunya a Olot ha presentat avui des del servei d’ocupació del Mas les Mates les propostes que inclou el seu programa electoral en l’àmbit de l’empresa i la millora de la qualitat dels llocs de treball de la ciutat. La candidatura que lidera Pep Berga considera que per assolir aquest objectiu cal incrementar la competitivitat de les empreses, a través de programes com “Connectem Polígons”, que ja s’ha provat amb èxit al polígon industrial del Pla de Baix i voldrien estendre a la resta de sectors industrials d’Olot.

Estanis Vayreda, Número 2 llista JuntsxCat Olot: “Si volem que els sous millorin, les empreses han de ser rendibles i d’aquesta manera podran revertir els seus beneficis en els seus treballadors”

Per a Junts per Catalunya, el Pacte de la Formació Professionalitzadora serà una peça clau en el proper mandat per millorar les competències dels treballadors garrotxins.

 Estanis Vayreda, Número 2 llista JuntsxCat Olot: Si milloren les seves competències podran aspirar a llocs de treball millors, que impliquin una retribució millor.

El candidat Pep Berga ha anunciat que el consistori treballa des de fa més d’un any en l’ Escola de Noves Oportunitats. Un projecte per atendre joves que han quedat fora del circuit educatiu habitual, que entraria en servei el curs 2020-2021.

Pep Berga, Candidat JuntsxCat Olot: Poden haver tingut problemes, no seguir, no tenir èxit escolar… però passant per aquesta escola podran tornar en un institut, treure’s un grau o qualsevol cosa. El repte és donar una atenció personalitzada a qui la necessita per acabar trobant una solució personalitzada en cada cas.

Treballar per afavorir la inserció laboral dels col·lectius amb dificultats per trobar feina, com les dones, els joves o els majors de 45 anys, és un altre dels objectius que es marca el grup per al proper mandat, en col·laboració amb empreses especialitzades. També esperen potenciar el pograma ‘+60’, per facilitar l’accés a la jubilació a persones aturades.

 

 

Deixa un comentari