La 13a edició del Projecte Rossinyol celebra el seu acte de cloenda a l’Espai L’Ideal d’Olot

Un any més, el projecte Rossinyol, que pretén posar en contacte joves universitaris de la comarca amb estudiants d’origen estranger per tal d’afavorir la interacció entre els joves, ha celebrat el seu acte de fi de curs.

A la Garrotxa, deu parelles formades per alumnes de diferents facultats de la Universitat de Girona i estudiants de secundària de cinc centres de tota la comarca amb països d’origen com la Xina, Gàmbia o Ucraïna han participat aquest any al projecte.

Geroni Barbeta, mentor: Moltes d’aquestes activitats, personalment, m’han servit molt com a mirall, identificant-me molt amb ell i aprendre coses. Espero almenys haver pogut aportar un gra de sorra al seu creixement i desenvolupament personal.

Les parelles, han compartit durant un curs escolar experiències, vivències, coneixements i idees a més de fomentar els vincles d’amistat i confiança, tot afavorint el creixement personal dels participants.

Mar Roca, Regidora i consellera comarcal de joventut: Aquesta relació de parella, de parella mentora, no s’acaba aquí. Són gent que s’ha anat trobant al llarg dels anys i això vol dir que ha deixat una petjada.

Olot va ser el primer municipi on va començar el projecte ara fa 13 anys. Aquest programa també es desenvolupa a diversos municipis com Girona, Figueres, Salt, Banyoles i Palamós entre d’altres.

 

x