La CUP vol fer un pla de futur per a la gent gran d’Olot i potenciar la regidoria

La Candidatura d’Unitat Popular vol donar un paper central a les persones majors de 65 anys i impulsar polítiques perquè puguin envellir amb la màxima plenitud. Proposen que aquesta tasca s’articuli a través de la regidoria de la Gent Gran i a partir d’un Pla de futur per a la gent gran d’Olot, amb cinc eixos principals.

Adriana Roca, Número 2 llista CUP Olot:  El primer seria seguir impulsant la cartera de serveis, campanyes d’informació i sensibilització en l’envelliment actiu i saludable, impulsar la participació de la gent gran en la comunitat, incrementar el suport a les famílies, que de vegades són les que pateixen més aquest procés i finalment realitzar accions per prevenir el maltractament a les persones grans.


Aposten també per crear una Oficina de la Gent Gran i un Punt d’Informació i Dinamització de l’Envelliment Actiu, un espai físic on es concentrarien totes les demandes en relació a aquest col·lectiu i s’impulsarien accions destinades a millorar la seva qualitat de vida.