Obertes les preinscripcions a les escoles bressol d’Olot amb 320 places

Aquest divendres 24 de maig es tanca el període de preinscripcions a les escoles bressol municipals i a la llar d’infants de Sant Roc. La preinscripció es pot fer per via telemàtica a la pàgina web de l’Ajuntament o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà d’Olot, de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 6 de la tarda de dilluns a dijous i de 2/4 de 9 a 2/4 de 3 els divendres. Per al proper s’han ofert 320 places en els cinc centres, els 4 municipal i la de Sant Roc, que és de titularitat de la Generalitat però la preinscripció es gestiona des del consistori olotí.

Pep Berga, regidor educació Aj. Olot: “L’experiència que tenim a partir de les dades del padró i anys anteriors és que tenim places suficents per atendre la demanda i fins i tot que ens en quedin per afrontar la matrícula viva, famílies que venen al llarg del curs a inscriure’s”


En cas que fos necessari en alguna de les Escoles Bressol municipals hi ha marge de creixement, per tant es podria ampliar la oferta. Tota la informació referent a la documentació necessària, els criteris d’admissió i el calendari de preinscripció i matrícula es pot trobar a la pàgina web de l’Institut Municipal d’Educació i Joventut.

Deixa un comentari