Olot en Comú-Podem proposa la creació d’una regidoria de feminisme i LGTBI

La candidatura d’Olot en Comú-Podem, que encapçala Xavier García, ha volgut mostrar, aquest matí, el seu compromís ferm en la lluita dels drets de les persones LGTBI i les dones, que ve des de la moció que van presentar, precisament contra la LGTBI fòbia al 2014, i que creuen que és ara quan s’haurien d’accentuar aquestes polítiques.

Núria Pascal, Número 5 Olot En Conú – Podem: “Garantir els drets reproductius i sexuals de les dones que en les últimes eleccions generals com ara a les europees hi alguns partits d’extrema dreta que volen tirar molt enrere i per això cal fer una aposta molt forta.”


Una de les propostes més immediates és la creació d’una regidoria de feminisme i LGTBI.

Montserrat Burgalés, Número 2 Olot En Comú – Podem: “Creiem molt en una regidoria de feminisme i LGTBI. Caldria una política de prevenció a la citat: a les escoles, instituts i tot arreu on puguem arribar.”

Olot en Comú també proposa lluitar en matèria de justícia de gènere i treballar per millorar les clàusules de contractació, per exemple, dins el propi consistori olotí, per tal de reduir les diferències de sous i horaris.