Som Música presenta el seu concert de fi de curs al Teatre Principal d’Olot

Aquest dimecres, l’esforç i mesos d’assajos dels nens i nenes que participen en el projecte Som Música de l’Escola Malagrida d’Olot, es veurà reflectit en un magnífic concert de fi de curs que aquest any arriba a la seva cinquena edició.


El projecte, impulsat per l’Escola Malagrida i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música, pretén utilitzar aquesta disciplina com a element vehicular en l’educació dels alumnes del centre, a través del moviment i la dansa, tallers musicals, l’aprenentatge d’un instrument o el cant coral.

Pep Monturiol, professor de música de l’escola: La finalitat del projecte no és que siguin músics sinó donar-los-hi la possibilitat de conèixer aquests instruments, tot l’aprenentatge que suposa aprendre’l i tocar amb altra gent. Tot això enriqueix. El projecte Som música no és només els tallers d’instruments sinó també totes les altres coses. La magnitud de tot el que hem anat fent és molt enriquidor, tant personalment com espero que també pels nens.

El concert tindrà lloc al Teatre Principal d’Olot a les 5 de la tarda i és obert a tothom.