Units per Santa Pau proposa convertir Can Torra en un centre de benestar i cultura

La candidatura d’Units per Santa Pau, vinculada a Esquerra Republicana de Catalunya, ha donat a conèixer una nova proposta pel municipi, de cara  ales Eleccions Municipals del 26 de maig. Es tracta de convertir Can Torra, finca recentment comprada pel consistori, en un Centre de Benestar i Cultura.

Pep Companys, candidat Units per Santa Pau: “Ens agradaria que pogués ser un centre de recursos per la gent gran i ser la seu d’entitats del municipi, que ja fa temps que ens ho demanen, i també un espai de coworking.”

Segons Companys, l’objectiu és iniciar el projecte tècnic i acabar de perfilar els usos amb les pròpies entitats, i anar construint l’equipament per fases, de manera que a mesura que es vagin fent ja s’hi puguin començar a donar serveis. Calculen que l’actuació pugui estar acabada en el termini de 4 o 5 anys.

Lligat a aquesta proposta Units per Santa Pau proposa comprar el terreny que hi ha situat just al costat de Can Torra per fer-hi un aparcament.