El PSC d’Olot vol millorar les instal•lacions esportives, ampliar l’oferta i fomentar l’esport inclusiu

Per al PSC l’Esport ha de ser un dels pilars basics de la ciutat, garantint que tots els infants, joves, adults i persones grans puguin practicar-ne. Per això proposen millors en diverses instal·lacions. La primera, ampliar l’entrada del pavelló municipal d’esports.

Josep Guix, candidat PSC Olot: “Ampliar-lo amb una entrada a la part principal on hi puguem muntar una cafeteria en condicions, que hi hagi sales de reunions per a les entitats, una sala d’actes, sales de reunions…”


També treballaran per la construcció de la piscina coberta en les instal·lacions on ja hi ha les piscines descobertes. Proposen també millorar l’exterior de l’estadi municipal i fer-hi un lavabo per a discapacitats, la creació d’un gimnàs cobert a l’Institut la Garrotxa i estudiar la pista coberta per a gimnàstica artística. El PSC vol fomentar l’esport inclusiu i no discriminatori garantint l’accés a l’esport de tothom i per això el vol incloure dins la campanya Olot Ciutat Educadora.

Mohamedou Sibi, número 7 llista PSC Olot: “En quest espai on es garanteix el respecte mutu, la concòrdia, desterrar totes les formes de discriminació racial, insults i distincions i insults masclistes”

Els socialistes treballaran també per fomentar la gestió de les instal·lacions per una empresa d’economia cooperativa, social i solidària.