El Secretari General de l’Esport visita RoyalVerd per comprovar la gespa on es jugarà la final de la Champions

El Secretari General de l’Esport va visitar aquest dimarts les instal·lacions de gespa híbrida de RoyalVerd, juntament amb el president de la Federació Catalana de Futbol. Aquesta trobada va servir per veure la reproducció de la superfície on es disputarà la final de la Champions League de futbol.

RoyalVerd gestiona a la Vall d’en Bas un Centre d’Entrenament i Tecnificació destinat a equips professionals, amb residència esportiva inclosa per a grups d’alt nivell. Per veure com funciona, aquest dimarts ha rebut la visita del Secretari General de l’Esport Gerard Figueras i del president de la Federació Catalana de Futbol Joan Soteras, que també han pogut comprovar la qualitat de la gespa híbrida amb la que treballa l’empresa garrotxina, una herba sobre la qual es disputarà la final de la Champions League d’aquest 2019. El Secretari General de l’Esport ha aprofitat per recordar les possibilitats que ofereix el Govern per millorar els equipaments esportius municipals, a través de la propera convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya abans d’aquest mateix estiu.

Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport: “Si hi ha una tongada de renovacions d’instal·lacions esportives, es pot plantejar en destinar-los a empreses com RoyalVerd o altres del sector.”

RoyalVerd treballa per diferents estadis de futbol, i produeix la gespa híbrida pel Wanda Metropolitano de Madrid, l’RCDE Stadium, o els estadis que acolliran el proper Mundial de Qatar el 2022.