ERC Olot proposa la construcció d’una residència d’estudiants i rebaixar les matricules de les escoles bressol, l’Escola de Música i l’EME

Esquerra Republicana ha presentat aquest matí les seves propostes en matèria d’educació. Una educació 360 que mira en tots els àmbits de la ciutadania i no només els infants.


ERC s’ha compromès a convertir l’edifici de l’antic Hospital Sant Jaume en una residència d’estudiants.

Josep Granados, Número 2 ERC- Olot: “Obrirem una residència d’estudiants situada a l’edifici de l’antic Hospital Sant Jaume, per promoure aquest tipus d’estudis i per revitalitzar aquesta part de la ciutat, que astutament està en desús.”

Una altra de les mesures que proposen serà la donació de beques a aquelles persones que ho necessitin per tal de garantir de manera real l’educació obligatòria, i la rebaixa del les matricules tan a Escola de Música i l’Escola Municipal d’Expressió, però també a les escoles bressol de la ciutat.

Josep Granados, Número 2 ERC- Olot: “Partirem de l’impuls de les quatre escoles bressols municipals, Sant Miquel, Sant Pere Màrtir, Morrot i les Fonts, i garantirem que en aquestes hi hagi una reducció significativa de les matricules, per a les famílies que ho necessitin.”

Esquerra també treballarà en la sensibilització de cara als propietaris de gossos, i aquells qui utilitzin patinet, a més d’unir els barris i els centre educatiu amb bici carrils. Finalment, assegura que treballarà, també, per les entitats d’educació en el lleure de la ciutat.

Josep Granados, Número 2 ERC- Olot: “Tot abordant les tres potes que són necessàries, perquè aquestes tres entitats puguin funcionar correctament: el reconeixement, el finançament i els espais on puguin desenvolupar les seves activitats.”