Junts per la Vall presenta el projecte de la Via Blava resseguint el riu Fluvià

El mateix dimarts, al Centre de Cultura i Natura de Can Trona, la candidatura de JuntsxlaVall, que encapçala Toni Arimany, va presentar una de les seves propostes de programa. Es tracta de la Via Blava, un itinerari natural resseguint el Fluvià, ideat per la número 4 de la llista, Janina Maià. Marta Subirà, Secretària del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, va participar a l’acte.

Janina Maià, número 4 llista de JuntsxlaVall: “Ho hem proposat per alliberar trànsit no rodat a la parcel·lària, el que em fa patir més són les situacions de perill que s’hi donen”

Toni Arimany, candidat de JxLaVall: “Intentaríem aconseguir una subvenció de l’Agència Catalana de l’Aigua, com que també hi ha el projecte de la depuradora, potser podem aprofitar alguna sinèrgia d’aquestes i portar a terme l’obra”